6. marts 2024

Gratis webinar: Danske skolebørns Naturforbundethed og Grøn Skole

Pige i træ


Gratis webinar om danske skolebørns Naturforbundethed og Grøn Skole den 16. april kl. 15:30-16:30.

En helt ny undersøgelse kortlægger danske skoleelevers naturforbundethed. Lyt med i en times tid, når Stefan Ting Graf fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole fortæller om resultaterne – f.eks. om der er forskelle mellem aldersgrupper og by-land samt sammenhæng mellem naturforbundethed og bæredygtighedsemner.

Vi sætter også fokus på udfordringen med at fremme netop fokus på natur- og bæredygtighedsdagsordenen på skolerne. Det er nemlig ikke altid så let i praksis. Karen Præstegaard Hendriksen og Mette Lyngs Ferrum fra Friluftsrådet fortæller om tilgange og erfaringerne fra Grøn Skole.

Tabel om udsagn som anvendes til at måle naturforbundethed med

Tabellen viser udsagn som anvendes til at måle naturforbundethed med. Metoden bygger på det engelske NCI som anvendes i engelske børneundersøgelser

Arrangementet henvender sig til lærere, studerende og alle med interesse i af få mere viden om naturforbundethed i praksis. Det er gratis at deltage.

Arrangementet afholdes af Center for Børn og Natur i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Friluftsrådet og Center for Grundskoleforskning på SDU.

Emner