8. september 2020

Gratis online oplæg på personalemøder til alle institutioner i landet

I projekt ”Kom med Ud” har vi de sidste par år forsket i og undersøgt pædagogisk arbejde i naturen i hele landet. 
Nu tilbyder vi gratis online oplæg til jeres personalemøde med viden fra projektet

Vi har formidlet viden fra projektet "Kom med ud" på en del fyraftensmøder og konferencer for pædagoger, men vi har også måttet aflyse en del møder pga. COVID-19. Da man må forudse, at dette kan ske i efteråret igen, vil vi tænke anderledes i den kommende periode – bl.a. via online oplæg på personalemøder.

Skræddersyet til jeres personalemøder

Da nogle institutioner havde problemer med at samle de 30-50 personer vores sidste tilbud lagde op til, tilbyder vi nu at formidle den nyeste viden om pædagogers arbejde i naturen og det nye læreplanstema natur, udeliv og science, eller fx pædagogers arbejde med bæredygtighed som webinarer skræddersyet til jeres personalemøde, hvor I vælger tidspunktet.

Da vi ved, I har andet at tale om på jeres personalemøder, vil vi foreslå et oplæg på 45 til 60 minutter krydret med videoer og billeder mv. efterfulgt af tid til spørgsmål.

Tilbuddet gælder i perioden 1/10 2020 – 1/6 2021. Vi tilbyder dette til flest mulige, men der er selvfølgelig en begrænsning, så det foregår via ”først til mølle” princippet.

Sådan foregår oplæggene

Når I har afsendt et ønske til os på nee@via.dk, ringer vi, aftaler oplæg efter jeres behov, og sender vi et link til præcis det tidspunkt, I ønsker. I skal så bare trykke på linket på dagen, så er kontakten etableret og mødepunktet på personale-mødet kan starte. Vi benytter os som udgangspunkt af programmet Zoom. I skal have pc, projektor og lyd klar på jeres personalemøde.

På dagen etablerer vi kontakten i god tid, så I kan se oplægsholder og små film, slides mv. På den måde sparer vi også en masse CO2 og transporttid. Vi håber I kan se mulighederne.

Kom med ud