Børn Gror i Natur – Københavns Universitet

Center for Børn og Natur > Projekter > Børn Gror i Natur

Børn Gror i Natur

Formålet med projektet "Børn Gror i Natur" er at skabe dialog og debat i offentligheden, i professionelle miljøer og i børnefamilierne om hvilke naturaktiviteter, der hører med til en god og sund barndom. Projektet skal kridte banen op for og understøtte de fremtidige projekter i Center for Børn og Natur.

Snobrød, lejrbål og lugten af røg. Skal det være en del af det gode børneliv? Friluftsrådet og Center for Børn og Natur lægger op til debat om naturaktiviteter i børns opvækst.

Afsæt for projektet er et oplæg til en naturaktivitetskanon, udarbejdet i en involverende proces. Hele Danmark, og specifikt foreninger, skoler, dagtilbud og familier vil blive opfordret til at komme med deres bud på hvilke naturaktiviteter, der er need to have i det gode børneliv. Friluftsrådet er hovedansvarlig for dette projekt.
Se mere på hjemmesiden for Børn Gror i Natur

Yderligere info

Hvis du vil vide mere om projekt "Børn gror i natur", kan du kontakte Astrid Bjørg Mortensen, Friluftsrådet, på e-mail abm@friluftsraadet.dk eller tlf. 24 65 62 30 eller Karen Præstegaard Hendriksen, Friluftsrådet, på e-mail kph@friluftsraadet.dk og tlf. 24 63 40 56.